Poster The Third Wife

THE THIRD WIFE

Regie:
Vanaf: 21-11-2019 in het theater

May, een 14-jarig meisje, wordt de derde vrouw van Hung, een steenrijke en veel oudere grootgrondbezitter. Schitterend, intiem, sfeervol en melancholisch verhaal over vrouwelijke onderwerping in 19e-eeuws Vietnam.
NETPAC Jury Award, Toronto International Film festival 2018

Meer informatie »

filmposter intieme belichting

INTIMNÍ OSVETLENÍ (INTIEME BELICHTING)

Regie:
Vanaf: 12-12-2019 in het theater

Een van de belangrijkste films van de Tsjechische New Wave uit de jaren 60. In deze originele tragikomedie komen twee ex-klasgenoten elkaar tien jaar later weer tegen. Beiden zijn ze musicus geworden.

Meer informatie »

filmposter Honeyland

HONEYLAND

Regie: ,
Vanaf: 09-01-2020 in het theater

Tamara Kotevska en Ljubomir Stefanov  filmden drie jaar in het adembenemende gebergte van Noord-Macedonië, en keerden terug met een visueel verbluffende, poëtische documentaire over honing, bijen en bedreigde tradities en het broze evenwicht tussen mens en natuur, die een honingzoete indruk achterlaat. Veelbekroond!

Nederlandse premiere: IDFA 2019

Meer informatie »

Papicha Poster

PAPICHA

Regie:
Vanaf: 13-02-2020 in het theater

De Algerijnse regisseur Mounia Meddour grijpt met ‘Papicha’ terug naar gebeurtenissen tijdens de Algerijnse burgeroorlog in de jaren negentig. ‘Papicha’ maakte deel uit van de reeks sociaal geëngageerde films die op het jongste filmfestival van Cannes werden vertoond in de sectie Un Certain Regard

Meer informatie »

LILLIAN

Regie:
Vanaf: 12-03-2020 in het theater

De mysterieuze verdwijning van Lillian Alling inspireerde Andreas Horvath tot deze epische road movie. Wanneer de ‘American Dream’ van een Russische immigrante niet uitkomt, besluit ze van New York naar huis te lopen.

Meer informatie »

0

Begin met typen en druk op enter om te zoeken